Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Baseboll och Softbollklubb

Inbjudan Leksands Knäckecup 8-9 juni, 2024
2024-02-20 18:59

Välkomna till vår barn- och ungdomscup helgen 8-9 juni i Leksand.

 

Anmälan och betalning: Anmäl er senast den 15 maj. Avgiften är 1 000 kronor/lag som betalas till klubbens bankgiro 490-0874 i samband med anmälan. Kom ihåg att ange förening i samband med betalningen.

 

Anmälan görs till barnungdom@lbsk.se. En anmälan per lag om en klubb deltar med flera lag. Laget är anmält först när betalningen är gjord. Om ni är för få spelare för ett lag, ta kontakt med oss så hjälper vi till så man får spela tillsammans med ett annat lag som har få spelare.

 

I anmälan ange:

  • Klubb/föreninng
  • åldersgrupp
  • kontaktperson med namn, telefonnummer samt emailadress 

Luncher Vi kommer att kunna erbjuda lunch för 80 kr per person/dag. Mer information om luncher meddelas i samband med anmälan.

 

Matchlängd

U15: Max 1 timme och 45 min eller 5 innings

U12: Max 1 timme och 15 min eller 5 innings

Hemmalaget, om de ligger under, skall få slå i botten av sin inning.

 

Kontaktperson: Andrew Steuernagel,  barnungdom@lbsk.se

 

Välkomna!

Är du vår nya styrelsemedlem?
2024-01-16 19:06

➡️Är du vår nya styrelsemedlem? Du behövs för klubbens framtid!
🥎Är du driven, framåtfokuserad och engagerad – anmäl ditt intresse och svara JA när du blir tillfrågad. Tillsammans bygger vi en förening för alla! 💛💚

🥎Valberedningen arbetar med att erbjuda nya personer plats i styrelsen och ett antal poster behöver tillsättas vid årsmötet. Med några nya i styrelsen kommer vi få en bra mix tillsammans med de rutinerade styrelsemedlemmarna som fortsätter sitt arbete.

Vill du anmäla intresse som kandidat för styrelseuppdrag, maila valberedningen: m_thulemark@hotmail.com

Sommarskola 2023
2023-07-10 20:33
Sugna på att testa baseboll på sommarlovet? Se hit!

Vi är glada att kunna erbjuda våra unga en chans att prova på baseboll och softboll under sommarlovet!

 

Under vecka 29 & 30, mellan kl 10-12 måndag-torsdag bjuder vi in dig som är sugen på att testa på baseboll och softboll, såväl som dig som är sugen på att kasta, fånga, slå, springa och ha kul under 2 veckor i juli.

 

Vi riktar oss mot ungdomar och barn, i synnerhet i åldern 5-13, men välkomnar även dig som är äldre eller yngre än så. Så ta med dig pappa, farmor eller kompisen och ha lite kul med oss i sommar!

 

På vår Sommarskola behöver man inte ha tidigare erfarenhet av våra sporter, men välkomnar även dig som är avancerad och är aktiv i våra lag.

 

I Leksands Baseboll o Softbollklubb tror vi på en öppen och inkluderande miljö för alla som är intresserade av våra sporter och betonar att vi som klubb verkar för allas lika värde och idrottande på samma villkor.

 

Vår sommarskola är också GRATIS och ingen föranmälan krävs för dig som vill delta.

 

Baseboll och softboll ska vara (kul) för alla!

 

Hoppas vi ses på planen under de kommande veckorna!

💚💛

Spelare från USA klar för Lumberjacks
2023-06-15 14:13
Hal Hughes, LSU

Vi hälsar Hal Hughes välkommen till klubben!

 

Hal Hughes är ursprungligen från Boston, Massachusetts (USA). Hal har sin examen från Norman North High School i Oklahoma 2017 där han spelade baseboll som shortstop. Efter high school, har Hal studerat och spelat baseboll på dels Louisiana State University (LSU), i Baton Rouge, Louisiana (USA) och Rice University, Houston, Texas (USA). Båda skolorna med välrenommerade basebollprogram i/på NCAA division 1-nivå. Hal har en examen från college i Sports Administration. På LSU spelade Hal shortstop säsongerna 2018-2020, på Rice spelade Hal shortstop säsongerna 2021-2022. Hal slog .256 i ”batting average” under sin tid på Rice och under sitt sista år som ”senior” på Rice hade Hal en ”fielding average” på 1.000!  

Hals tränare/coach på Norman North High School, coach Brian Aylor har det här att säga om Hal:

 

"He is probably the most impressive defensive player that Ive ever coached at this level. To go through a high school season of 35 games on high school fields as bad as some of them can be with just one error is something Ive never seen at this level." Coach Aylor fortsätter -“His hands are magic. Hes one of those kids you want to see him still playing at 22, 23 years old because you know if he stays in the game and his body keeps growing and developing how special he can be.”

 

Vi är oerhört glada att vi har kunnat knyta till oss Hal till klubben. Till sommaren kommer Hal att främst vara knuten till basebollens A-lag men också stötta de yngre lagen när möjligheten finns. Hans roll kommer främst vara catcher men också spela de positioner där han kan hjälpa laget på bästa sätt.

 

Fotnot: Hals pappa, Pete Hughes, är Head Baseball Coach på Kansas State.

 

Styrelsen LBSK

Ungdomsträningar för flickor igång
2023-06-09 10:15

Är du tjej och född 2010 eller senare och sugen på att träna softboll i sommar?

 

Isåfall har vi träningar på torsdagar just för dig.

Kl. 17-18 på softbollplanen håller vi hus.

🥎

 

Ta gärna med en kompis och testa!

 

Välkomna nya som rutinerade spelare!

💛💚 

 

 

Har du någon fråga, kontakta oss på info@lbsk.se 

 

Tack alla som deltog i Leksands Knäckecup 2023
2023-06-01 13:14
Ett stort tack till alla som var med och gjorde årets Leksands Knäcke cup till en minnesvärd helg för stora och små!
 
Några har varit med förr och några spelade sin första match, någon slog sin första homerun och några föräldrar räknade pitchar för för första gången. Tillsammans bidrog vi alla till den glada stämningen på Siljansvallen.Ett stort tack till klubbarna som gästade oss, till våra sponsorer och vår huvudsponsor LeksandsKnäckebröd!
 
Stort tack till alla som varit med och dömt matcher, till våra coacher samt till alla föräldrar som stekt burgare, stått i kiosk, fixat planer m.m. Nu laddar vi om batterierna inför nästa cup!
 
Go Jacks and play ball!
Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra grupper
Softboll, 26/04 14:13 
Barn och ungdomsverksamhet, 13/07 22:04 
Barn och ungdomsverksamhet, 22/06 15:39 
Softboll, 18/05 15:07 
 
Huvudsponsorer
Övriga sponsorer