Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Baseboll och Softbollklubb

Stötta Leksands Baseboll och Softbollklubb

Varmt välkommen att stötta klubben!

 

Vi älskar baseboll och softboll och hoppas att sporten fortsätter att vara ett levande inslag i Leksand och i hela landet!

Vill ni sötta oss med ideell kraft eller medel som hjälper oss att utveckla våra lag och verksamheten?

Vi vill kunna fortsätta erbjuda Leksands barn och ungdomar baseboll och softboll, en idrott med fin gemenskap där det finns stora möjligheter att utvecklas. Vi önskar också fortsätta att hålla våra seniorlag på elitserinivå och vara ett intressant idrottsinslag under Leksands sommarhalvår.  Till det behöver vi ert stöd.

 

*Stödmedlemskap,  150 kr betalas enklast via Swish 1231871375 eller BG 490-0874 ange ditt namn och din epostadress samt stödmedlem vid betalning. Som stödmedlem så har du en röst på våra årsmöten och kan vara med att påverka.

 

*Matchvärd,  vill ditt företag sponsra som matchvärd?  Kostnad 500 kr. Hör av er på info@lbsk.se

 

*Sponsring, vill ditt företag stötta idrott i Leksand. Vi kan erbjuda bra exponering på våra två planer samt i våra kanaler. Hör av er på info@lbsk.se .

 

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du vill bidra med en ideell insats eller med ekonomisk stöd. Hör av dig till oss på info@lbsk.se så fixar vi det tillsammans! 

 

 

 

 
 
 
Huvudsponsorer
Övriga sponsorer