Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Baseboll och Softbollklubb

Träningstider, kontakt mm.

Softboll är en kul lagsport som i Sverige spelas främst av tjejer. Sporten bjuder på mycket gemenskap, laganda och kul spel med taktiska inslag. Det finns mycket utrymme för individuell utveckling samtidigt som man är en del av laget. På träningarna är huvudfokus att det ska vara kul! Teknik och övningar varvas med matchspel och matchsituationer. 

 

Vi gärna att föräldrar kliver in och hjälper till med att plocka bollar, få barnen att gå till rätt station mm. Kolla med tränare på plats och hugg in! :-)

Det är mycket lärorikt för den som är ny inom sporten och ett kul sätt att vara med barnen. 

 

Vi hoppas på att få ihop ett fullt lag och att vi kan hitta motstånd så vi kan åka iväg på några träningsmatcher och/eller cuper. Det är frivilligt att åka men en kul upplevelse för barnen där det bjuds på mycket övning i att spela match. Eftersom softboll är en relativt liten sport i Sverige så är det god sammanhållning och stämning mellan de olika klubbarna och tillsammans hjälps vi åt att driva intresset kring softbollen.  

 

Välkommen till en kul sport som bjuder på spänning, gemenskap och glädje! 

 

Träningstider 2023

Softboll U13 (8-13 år): TORSDAGAR 17:00-18:00 

Plats: Softbollplan. Handskar finns att låna. Använd oömma kläder och skor och glöm inte vattenflaskan. Vid regn så samlas vi vid basebollplanens läktare för teori och teknik under tak.

 

Ansvarig tränare Fanny Karlsson

 

 

Kontakta oss för mer information på info@lbsk.se alt ring Johan Klarberg på 070-5855511

 
 
Huvudsponsorer
Övriga sponsorer