Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Baseboll och Softbollklubb

Träningstider, kontakt mm.

Baseboll barn och ungdom är uppdelat i 3 olika lag. 

 

Baseboll är en kul lagsport som bjuder på mycket gemenskap och kul spel. Det finns mycket utrymme för individuell utveckling samtidigt som man är en del av laget. På träningarna är huvudfokus att det ska vara kul! Teknik och övningar varvas med matchspel och matchsituationer. 

 

Då det ibland är väldigt många barn som samsas om utrymmet på plan så ser vi gärna att föräldrar kliver in och hjälper till med att plocka bollar, få barnen att gå till rätt station mm. Kolla med tränare på plats och hugg in! :-) Det är mycket lärorikt för den som är ny inom sporten och ett kul sätt att vara med barnen. 

 

Varje säsong brukar lagen åka iväg på några träningsmatcher och cuper. Det är frivilligt att åka men en kul upplevelse för barnen som får mycket övning i att spela match. Träningsmatcher brukar vi spela mot Rättvik, Karlskoga och Gävle bland andra. Cuper arrangeras på flera håll i landet bland annat Gävle, Karlskoga, Sundsvall och Stockholm. Eftersom baseboll är en relativt liten sport i Sverige så är det god sammanhållning och stämning mellan de olika klubbarna som tillsammans hjälps åt driva intresset kring baseboll. 

 

Välkommen till en kul sport som bjuder på spänning, gemenskap och glädje! 

 

Träningstider 

 

Baseboll U12 (10-12 år): TISDAG 17:00-18:30 och TORSDAG kl. 17.00-18.30.

Plats: Softbollplan. Handskar finns att låna. Använd oömma kläder och ta med vattenflaska. 

Ansvarig tränare Kurt Ramsay. 

 

Baseboll U9 (6-9 år) : TORSDAG kl. 16.30-17.30 

Plats: Softbollplan. Handskar finns att låna. Använd oömma kläder och ta med vattenflaska. 

Ansvarig tränare Anna-Karin Solén Westling.

 

Baseboll U15 (13-15 år): MÅNDAG och ONSDAG kl. 17.00-18.30. Plats: basebollplan. Använd oömma kläder och ta med vattenflaska. 

Ansvarig tränare Andy Steuernagel. 

 

Kontakta oss för mer information på info@lbsk.se

 
Huvudsponsorer
Övriga sponsorer