Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Baseboll och Softbollklubb

Årets Leksands knäckecup bjöd på finfin baseboll och goda knäckepizzor!
2019-06-02 21:36
Foto: Leksands Reklam och Foto
I helgen spelades årets Leksands Knäckecup i Leksands. Våra planer gästades av Gävle, Rättvik, Stockholm och Karlskoga med lag i både U12 och U15.

Helgen bjöd på blandat väder som var ganska tufft första dagen med kyla och regn och strålande sol dag två. Trots regnet så visade våra barn och ungdomar att de var väldigt spelsugna och glada att äntligen få spela match. 

Några barn spelade kanske sin allra första match och var kanske lite nervösa till en början men det släppte snabbt när de fick känna på det härliga med baseboll. En miss kan nästa gång bli en hit och ett spel kan snabbt vända från underläge till överläge när spelarna läser spelet rätt! Helt fantastiskt att se hur barnen utvecklat sin förmåga att läsa spelet. 

Som arrangörer riktar vi ett stort tack till våra gästande lag, grymt jobbat allihopa och hoppas ni återkommer! Stort tack till vår sponsor Leksands Knäckebröd, pizzorna är ett väldigt uppskattat inslag! Tusen tack till alla föräldrar för era strålande arbetsinsatser som gör en sån här cup möjlig. Tack till våra seniorspelare som dömde matcherna. 

Sist men inte minst ett stort tack till våra tränare Kia, Fredrik och Andy, utan er skulle det inte vara möjligt. Tack för allt som ni gör för vår barn och ungdomsverksamhet!


 
Huvudsponsorer
Övriga sponsorer