Välkommen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Leksands Baseboll och Softbollklubb
Softboll

Inomhusmästerskapen i Softboll avgjordes i helgen!
2019-04-02 14:47
Det går inte alltid på räls när lagen är ute...
I helgen som var avgjordes Svenska Inomhusmästerskapen i Softboll i Skövde. Vårt seniorlag tillsammans med ett antal juniorer deltog i mästerskapet.

Efter ett motorhaveri på vägen ner så slajdade Leksand in på planen 10 minuter innan första matchen! Av de 7 lag som deltog så hamnade Leksand på en 5:e placering, vinnare av turneringen blev Enköping. Grattis till Enköping!

Trots att Leksand inte hamnade bland top tre i turneringen så är spelarna mycket nöjda med insatsen som helhet. 

Malin Ellström som är en av lagets rutinerade spelare summerar turneringen så här:  

"Ja vi slutade ju på en 5.e plats av 7 lag. Kanske ingen placering vi är nöjda med MEN vi är väldigt nöjda med det vi åker hem med! vi har haft en fantastisk helg där vi sett till att alla fått spela och varit delaktiga. Vi har lyft fram våra juniorer som gjort ett OTROLIGT bra jobb! Samtliga har visat vad de går för och åker hem med nya erfarenheter och lärdomar. De har även haft chansen att önska de positioner de velat testat och gjort det riktigt bra.

Det är en turnering för just utveckling och att skaffa sig spelerfarenhet och det är det vi satsat på vi spelade ihop som ett lag och det var en super härlig och skön stämning i laget. Mycket skratt både på och av planen! Vi kan helt klart säga att framtiden ser ljus ut!"

Förutom en fantastisk lagprestation så kan vi berätta att Malin fick på en riktigt fin grand slam- en homerun med fullt på alla baser, snygg jobbat tjejer!! 

Laget hade fullt upp med att spela så fler bilder blir det inte i denna nyhet. :-)
 
Huvudsponsorer
Övriga sponsorer