Välkommen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Leksands Baseboll och Softbollklubb

Snart kommer vår Japanska basebollspelare!!
2019-05-19 13:16
Snart anländer vår japanska spelare Motohiro Koga från Osaka University Club till Leksand Lumberjacks! 

I Japan är baseboll en stor sport med många besökare till sina arenor så vi tycker att det ska bli väldigt spännande att vi denna säsong kommer att ha en japansk spelare.  Leksand har redan fina samarbeten med Japan både kulturellt och i näringslivet. Vi ser det här som idrottsligt utbyte som vi hoppas ska bli ett stående inslag på orten, vi tänker också att vi på det här sättet kan skapa kontakter som framgent kan ge våra ungdomar möjlighet att besöka Japan och kanske utöva baseboll på plats. 

För att få ett bra idrottsligt och kulturellt utbyte så önskar vi hitta en värdfamilj under sommaren till Motohiro. Kontakta oss om du är intresserad på info@lbsk.se. 

Projektet är ett samarbete med Siljan-Japanstiftelsen och Tomoku Hus AB. 


Barn och ungdomsverksamhet
Nyfiken på baseboll? Välkommen att testa, måndagar kl.16.30-17.30!
2019-05-17 16:12, Barn och ungdomsverksamhet
Foto: Leksands Reklam och Foto
Vi välkomnar nya barn som vill prova på baseboll att komma till barngruppens måndagsträningar kl.16.30-17.30! 

Barngruppen tränar på Softbollplan. Ålder från 6 år till ca 13 år. Inga speciella kläder, vanliga idrottskläder och vanliga gympaskor går bra, handske finns att låna. Ta med vattenflaska och gott humör! :-) Det är en mixad grupp tjejer och killar.

Man är välkommen att prova på 3 gånger innan man bestämmer sig för att vara med. Efter 3 gånger så ser vi att barnen går med som medlemmar i föreningen, medlemsavgiften är 100 kr och spelaravgiften för barngruppen är 600 kr. Då ingår medlemskap, spelarlicens och olycksfallsförsäkring.

Ansvarig ledare är Kia Ollas Frängqvist. Har du funderingar så nås Kia på 076-7971317. Du kan också maila dina frågor till info@lbsk.se. 

Lumberjacks basebolljuniorer i ett fulltaligt lag den här säsongen!!
2019-05-13 21:31
Foto: Leksands Reklam och Foto
Vi har i år ett fulltaligt juniorlag med några erfarna spelare och ett gäng nykomlingar som hittat till oss och sporten! Vi är otroligt glada för den här påfyllningen som möjliggör en god återväxt och vi hoppas att dessa ungdomar fortsätter att finna glädjen i baseboll och blir sammansvetsat lag den här säsongen. 

Vi ser fram emot att se det här juniorlaget växa fram den här säsongen under ledning av Alex Hendra Brown och Per Sjörs, båda med fina meriter och ett stort hjärta för sporten!

Söndagens premiärmatcher hemma mot Sundsvall Mosquitos slutade med förlust (4-15 och 1-16) men laget visade på kämparglöd och entusiasm. 
 
Alex ord från matchen:
"Lead by veteran players Malek Sterner and Linus Lindstrom, the Junior Lumberjacks competed with integrity during tough losses this weekend. The team has promising new talents and will have fun improving from this point on."


Två vinster för Leksand Lumberjacks i helgen!
2019-05-13 21:10
Foto: Leksands Reklam och Foto
Vi hade många besökare på baseboll-lektaren i lördags som hade kommit för att njuta av det vackra vädret och för att se de två första hemma-matcherna mot Sundsvall Mosquitos. 

Lumberjacks besegrade Sundsvall Mosquitos med 9-6 i första matchen och 6-3 i den andra! Alex Hendra Brown, vår kanadensiska spelare för säsongen, bjöd på en fin home run som landade bland Lugnets tallar!

Härlig start på hemmaplan! 


Baseboll
Föräldramöte, junior baseboll 13/5 kl.17.30
2019-05-07 14:04, Baseboll
Hej! 
Det är så roligt att vi under våren har fått nya ungdomar till vårt juniorlag! Era ungdomar och ni som föräldrar är varmt välkomna till Leksands Baseboll och Softbollklubb, en förening som erbjuder en kul sport i härlig gemenskap! 

Vi vill kalla er som nu har barn i vår verksamhet till föräldramöte där vi går igenom vad vi som förening står för samt vad vi förväntar oss av er föräldrar och barn. 

Välkommen till Siljansvallens möteslokal (vid fotbollsplanerna) måndagen den 13/5 kl. 17.30. 

Det är viktigt att ni kommer! 


Med vänlig hälsning, 
Styrelsen och Alec (Coach)
Barn och ungdomsverksamhet
INBJUDAN LEKSANDS KNÄCKE CUP 2019
2019-04-29 08:00, Barn och ungdomsverksamhet

Välkomna till barn- och ungdomscup helgen 1-2 juni i Leksand!


Tyngdpunkten på LEKSANDS KNÄCKE CUP kommer att ligga på U12 där antalet lag är ”obegränsat”. Därför kan vi bara välkomna fyra lag i U15. 


Vi har genom vår samarbetspartner Leksand Resort möjligheten att erbjuda alla gästande lag 20 % på ordinarie priser. Se information nedan.  
 

Anmälan och betalning 
Anmäl er senast den 10 maj. Avgiften är 1 000 kronor/lag som betalas till klubbens bankgiro 490-0874 i samband med anmälan. Kom ihåg att ange förening i samband med betalningen. 


Anmälan görs till info@lbsk.se.

Ange åldersgrupp, kontaktperson och dennes telefonnummer samt emailadress i mailet. En anmälan per lag om en klubb deltar med flera lag. 

Laget är anmält först när betalningen är gjord. Om ni är för få spelare för ett lag, ta kontakt med oss så hjälper vi till så man får spela tillsammans med ett annat lag som har få spelare.  

 
Luncher 
Vi kommer att kunna erbjuda lunch för 75 kr per person/dag. Mer information om luncher meddelas i samband med anmälan.  

 
Boende 
Vår samarbetspartner Leksands Resort erbjuder alla  
deltagande lag 20 % rabatt på boende i stugor,  

på camping m.m. 
Bokning görs direkt med Leksand Resort  

på: 0247-13800 eller bokning@leksandresort.se   
Säg att bokningen avser LEKSANDS KNÄCKE CUP för att få rabatten. 

Följ oss på Facebook!
Nyheter från våra grupper
 
Huvudsponsorer
Övriga sponsorer