Hoppa till sidans innehåll

Micela Ross, head coach Softball

31 JUL 2018 15:50
  • Uppdaterad: 31 JUL 2018 16:24

Nu är alla våra 3 amerikaner här för säsongen. Ni kanske redan sett dem på planen! Micela Ross, John Collins och Will Nahmens är här för att spela och träna våra lag. Alla 3 har satt igång sina uppdrag. De vill gärna bekanta sig mer med oss i klubben och ser gärna inbjudningar till luncher och middagar för att känna mer på den svenska kulturen och ta med sig Sverigeminnen hem! :-)

Nedan är en kort presentation av Micela Ross som tränar vårat seniorlag i softboll denna säsong. Välkommen Micela!

 

Micela Ross är född och uppvuxen i San Diego, Kalifornien och har en examen från Lane College, Jackson Tennessee. Softboll har varit hennes sport sen hon var 4 år gammal och som dotter till en Major League spelare och med två Softbollspelande systrar så föll sig valet av sport väldigt naturligt för Micela.

Micela har sen hon kom till Leksand i maj tränat Softbollseniorerna och har lärt känna tjejerna och sett deras styrkor. Hon har jobbat med att förbättra både slag och fieldspelet i laget. Tillsammans med varje spelare har hon identifierat områden där varje spelare kan växa och förbättra sig  och hon påpekar att hennes jobb är att hjälpa dem uppnå vart och ett av dessa förbättringsmål som de har identifierat. Hon påpekar också att hon förväntar sig att tjejerna också ska förstå vikten av att “managera” sin tid och att prioritera både på och utanför softbollplan.

När Micela inte är på Softbollplan så testar hon gärna kaffesorter från världens alla hörn, hemmavid arbetar hon på Starbucks. Hon tycker det är roligt att umgås med barn och jobbar gärna med barn, men just nu är det Softboll hon prioriterar.

Hon tycker att Sverige är ett vackert land och har noterat att svenska barn har mer frihet att ta sig runt på egen hand och att sport kommer in i livet senare än vad hon är van vid. När det gäller svenskarna över lag så tycker hon att de lever ett friare liv utan så mycket fördomar mellan varandra.

Passa på att säga hej till Micela under sommaren på plan eller bjud hem  henne på en svensk middag i trädgården. Ett fint minne för Micela att ta med sig hem till staterna.  

Softboll seniorerna tränar på Siljansvallens Softbollplan. Måndag 18.00–20.00 Onsdag 18.00–20.00 Torsdag 18.00–19.15

 

Skribent: LBSK Webadministratör
Epost: This is a mailto link

HUVUDSPONSORER

leksands sparbank

clas ohlson

 

 

korstäppan

enervit

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

sponsorhuset

När du handlar på nätet går

du via Leksand BSKs länk

på Sponsorhuset så stöder

du klubben vid varje inköp!

 

Se baseboll LIVE på

 


 

Logga

Postadress:
Leksands Base o SBK - Baseboll och Softboll
Box 71
79322 Leksand

Kontakt:
Tel: 0722-242646
E-post: This is a mailto link

Se all info